Τηλ: 2310 919 777
info@sunenergy.com.gr
0 0.00

Cart

No products in the cart.

H ΕΤΑΙΡΙΑ

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Η SUN ENERGY είναι μια εμπορική εταιρία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας(Α.Π.Ε.),.
Η εταιρία μας με κυρίαρχα στοιχεία την εμπειρία, το ήθος και τον επαγγελματισμό των συνεργατών της ,παρέχει μοναδικές υπηρεσίες και λύσεις και στις ενεργειακές επενδύσεις.
Πιστεύουμε στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και δεν τις βλέπουμε απλά σαν μια ακόμα επιχειρηματική ευκαιρία. Πιστεύουμε ότι η πράσινη ενέργεια είναι το μέλλον του πλανήτη μας.
Σε μια εποχή που οι Α.Π.Ε. κερδίζουν έδαφος σε ολόκληρο τον κόσμο, η επιλογή του σωστού συνεργάτη για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή των φωτοβολταϊκών και ηλιακών συστημάτων είναι παραπάνω από επιβεβλημένη. Θεωρούμε ότι σε ένα τόσο καινούριο και εξειδικευμένο τομέα είναι πολύ σημαντικό να έχει κάποιος δίπλα του τη σιγουριά και την πολύτιμη συμβουλή ενός αξιόπιστου συνεργάτη.
Αυτόν το ρόλο φιλοδοξούμε να παίξουμε για λογαριασμό σας και στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε επιλέξει για τους πελάτες μας, την προμήθεια του εξοπλισμού παραγωγής ηλεκτρικής και ηλιακής ενέργειας από επώνυμους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς οίκους με τεχνογνωσία και εμπειρία στην κατασκευή και με πολύ μεγάλη παραγωγική δυνατότητα, ώστε να εξασφαλίζεται η διαθεσιμότητά του. Παράλληλα συνεργαζόμαστε με τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρίες εγκατάστασης φωτοβολταϊκών και ηλιακών συστημάτων , ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή σχέση τιμής – απόδοσης του έργου.
Ο στόχος μας καθημερινά είναι η σωστή επιλογή, καθοδήγηση και υποστήριξη της επένδυσής σας σε όλο το φάσμα της διαδικασίας, που ξεκινά από την άρτια και με επαγγελματισμό ενημέρωσή σας , συνεχίζεται με την μελέτη και τον σχεδιασμό της εγκατάστασης.
Στην πραγματικότητα οι ενέργειές μας δεν σταματούν εκεί. Διότι φιλοδοξούμε να είμαστε πάντα στο πλευρό σας, μαζί με τον άρτια εκπαιδευμένο ενεργειακό μας σύμβουλο , όχι μόνο για να επέμβουμε οποτεδήποτε χρειαστεί , αλλά και για να εξυπηρετήσουμε με τον ίδιο επαγγελματισμό και συνέπεια τους φίλους και τους συγγενείς σας[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]